top of page

Gruppo

Pubblico·7 membri

Gramatika Engleskog Jezika Sa Vezbanjima 21.pdf !!BETTER!!


Želite brzo da napredujete u učenju engleskog jezika? Smatrate da vaše znanje i umeće komunikacije na ovom jeziku nije na odgovarajućem nivou i želite da što pre usavršite svoj engleski? Pravi izbor za vas je kurs PreIntermediate.
Gramatika Engleskog Jezika Sa Vezbanjima 21.pdfOvaj nivo znanja osposobljava vas da samostalno koristite jezik u deskriptivne i narativne svrhe, kao i da ga uspešno upotrebljavate u usmenoj i pisanoj formi na nivou upotrebe engleskog kao stranog jezika.


Gramatika engleskog jezika je klučna na ovom nivou. Takođe, dodatno se radi i na verbalnoj konverzaciji. Zato ćemo se potruditi da vam pomognemo da, kroz lake i jednostavne lekcije, igrice, pitalice i zagonetke, što bolje razvijete vokabular i izgovor engleskog jezika. Po završetku ovog kursa, moći ćete bez problema da se sporazumevate sa ljudima engleskog govornog područja.


Tim sertifikovanih stručnjaka engleskog jezika u saradnji sa psiholozima kreirao je kurseve po posebnoj metodologiji koja omogućava da se za veoma kratko vreme postignu sjajni rezultati i znatno poboljša nivo znanja, i to u toku samo jednog kursa. Zanimljive i sažete lekcije obogaćene multimedijalnim materijalima u kombinaciji sa interktivnim pitalicama, igricama i kratkim testovima napedovanja pokazale su se kao dobitna kombinacija.


bottom of page